MOJ OSOBNI BLOG

Jedite zdravo bez da se financijski uništite

Zastrašujuće su statistike o potrošnji za hranu i piće, na koje prosječno hrvatsko kućanstvo najviše troši, gotovo trećinu primanja ili 29,5 posto, a za usporedbu, prosječno britansko domaćinstvo za to izdvaja samo 11 posto kućnog budžeta.

Saznaj više

Zavaravanje osjetila i prejedanje

Suvremeni svijet u kojem živimo je radikalno pomaknut od prirodnog okoliša u kojem su naša tijela evoluirala. Izgleda da nas moderan način života čini kratkovidnima, gojaznima i depresivnima tako što provodimo mnogo vremena u zatvorenom prostoru pod električnim svijetlom, buljimo u ekran računala i pametnih telefona.

Saznaj više

Dobre odluke

Kako održati dobre odluke ?
Svjetleće dekoracije na ulicama, mala crna haljinica u ormaru, mnogobrojne bombonjere, kolači na sve strane... kraj godine je tu, uz sve veselje u srcima!

Saznaj više

Super hrana

Imate osjećaj da ste zdravi, ili barem da ste u dobroj formi.... Možda mislite da ste u super-formi… ? Jeste li sigurni?

Saznaj više

Prestanite jesti malo svega

Frankofona web stranica Zdravlje Priroda Inovacije (SNI), u uskoj suradnji s Istitutom za zaštitu prirodnog zdravlja (IPSN), http://www.ipsn.eu/ , okupljaju liječnike, naučnike, naturopate, nutriterapeute, nutricioniste i ostale terapeute s drugačijim pristupom od konvencionalnog. Naglasak je na stare isprobane recapture ili nove, ali naučno potkrijepljene i dokazanog djelovanja, bore se za etičnost unutar svojih struka i šalju newsletter koji prima više od 850 000 čitatelja što ga čini najčitanijom objavom o prirodnom zdravlju u frankofonom svijetu.

Saznaj više
(C) 2019 Lada Šnajder. Sva prava pridržana